Народні депутати теж люди, мають право втомитися і відпочити. Тільки біда в тому, що години "релаксу" інколи дивним чином збігаються з сесійним тижнями у Верховній Раді. Одного з таких любителів поспати на роботі, при чому – за державний кошт та утримання народу, запримітив юрист, блогер Михайло Шнайдер.


Тиха година у Раді: депутат спить, зарплата "капає"

Народний депутат Олександр Кірш
Народний депутат Олександр Кірш


Жартома Шнайдер відніс його до рубрики "Їх треба знати в обличчя", бо по праву сказати обличчя там суттєвих розмірів. Мова йде про Олександра Кірша, депутата від партії "Народний фронт". На фото, опублікованому юристом на сторінці у Facebook, політик спокійно дрімає, поки його колеги тиснуть на кпопки – закони почекають, тим паче саме ця сесія ВР припадала на вечірній час.

Народний депутат Олександр Кірш
Народний депутат Олександр Кірш

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще


В той же час він отримує таку зарплату (не кажучи вже про неофіційні прибутки), що простих українцям лишається тільки позаздрити. На утримання нардепа-сонька з бюджету виділяють 70 тисяч гривень на місяць – з чиїх податків, певно, і нагадувати не варто.

Народний депутат Олександр Кірш
Народний депутат Олександр Кірш

"Ми платимо такі величезні гроші, цьому абсолютно не потрібному персонажу за міцний сон і хороший апетит. Більше мільйона гривень на рік іде з бюджету, на утримання такого "робітника". Абсолютно незрозуміло, що він взагалі робить в парламенті. І швидше за все він сам цього не знає. Для Олександра Вікторовича головне вчасно встигнути зайняти чергу в їдальні. Ну і отримати зарплату на картку, а якщо пощастить і "премію" за натискання потрібних кнопок", - іронізує блогер.


Шнайдер підкреслив, що Кірш – таки "людина з біографією", правда дуже темною. Мажоритарник із Харкова, роботу якого оцінювали на "трієчку" навіть мешканці його міста. Але це не завадило Кіршу знову й знову балотуватися. До речі, ось кілька цікавих витягів з його минулорічної декларації, котрі скажуть більше, ніж припущення юриста:


Дивіться: топ-10 депутатів-прогульників минулого року


Нагадаємо, керівництво Франції виступило проти "виборів" у так званих "Л/ДНР".
Як повідомляв Знай.ua, експерти вирахували, як Вакарчуку стати президентом України.
Також Знай.ua писав, у мережі показали, хто з політиків намагався "підкупити" школярів та їх батьків просто під час урочистих лінійок.