Нещодавно письменник і радник глави так званої ДНР Захар Прилепін заявив, що на нього влаштували полювання українські диверсанти і розкладали вибухівку всюди, де він ходив.

Про це стало відомо після того, як про це на своїй сторінці в Facebook розповів блогер Олексій Голобуцький.

Прилепін

Голобуцький вирішив процитувати Прилепіна: "Захар Прилепін сьогодні в ефірі каналу" RTVI " розповів про масові полювання українських агентів з вибухівкою за ним і Захарченко:" Закладка, яка там стояла, її поставили просто на удачу. Таких ось закладок на моїй пам'яті було десятки. Вони ставилися всюди з інтервалом тиждень-півтори ... У мене вдома була закладка, на дорозі, з якої ми обидва виїжджали теж, і біля його будинку була закладка. І кілограм тротилу, і три кілограми, і в туалеті, і на порозі, і де тільки не було. Ми взагалі вже про це не думали"".

Скрін

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як можна помітити, блогер з сарказмом прокоментував сказане письменником-ватником.

Голобуцький наостанок додати:

Ну да: насправді в Донецьку тисячі українських розвідників з тоннами вибухівки - і все полювали насправді саме за Прилепіним. Кому там потрібні ті Гіви, Мотороли, Захарченко! Безглузді випадковості. Насправді все закладки були на Прилепіна - головного полководця і стовпа республіки!)) Сиділи з пультами під кожним кущем і чекали - коли ж Прилепин підійде?))

Прилепін

До слова, на днях президента Росії Володимира Путіна, знову викрили у махінаціях з власним зростом. Стилісти не раз вже придумували різні хитрощі, щоб невисокий політик виглядав вище на офіційних фотографіях.

На цей раз на маскування власного росту Путіна підловили під час зустрічі з главою Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом і лідером Ірану Хасаном Роухани. На чолі РФ знову помітили "штани з секретом".

Путін

Про це розповів український політолог Олексій Голобуцький у своїй Telegram.

Скрін

"Як завжди, дурне маскування підпор дивними холошами штанів. Плюнули б вже і переходили на стиль Роухани: довге плаття в підлогу замаскує який хочеш екзоскелет, а не те що підпірки і ходулі", - зазначив він.

Путін на зустрічі

Нагадаємо, родичі міністра науки і спорту Канади Кірсті Данкан століття тому приїхали до Канади з України, передає Інформатор. Про це сама міністр оголосила під час церемонії відкриття Генконсульства України в Едмонтоні.

Як повідомляв Znaj.ua, у мережі з'явилася інформація про те, що голлівудські зірки і журі 75-го Венеціанського кінофестивалю закликали Росію не допустити смерті українського політв'язня, режисера Олега Сенцова і звільнити його.

Також Znaj.ua писав про те, що у спікера Ради Федерації Валентини Матвієнко немає часу сумувати за померлим чоловіком і вона терміново вирушила до КНДР. Політик проводить зустріч з лідером країни Кім Чен Ином.