У Київраді може стати на одну фракцію менше. Наразі депутати розглядають питання щодо розпуску "Самопомочі".

Про це на брифінгу повідомив глава фракції "Самопоміч" Сергій Гусовський.

"Вчора відбулося засідання фракції" Об'єднання "Самопоміч", на цих зборах було прийнято дуже важливе рішення. Фракція вирішила розпустити депутатську фракцію в Київській міській раді VIII скликання і припинити її діяльність". Сергій Гусовський

За його словами, 18 з 22 членів фракції підтримали дане рішення і один утримався. Документ про розпуск фракції буде передано сьогодні секретарю Київради.

Київрада

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Я переконаний, що на сьогоднішньому пленарному засіданні Київської міської ради він буде оприлюднений і набуде чинності", - зазначив він.

При цьому Гусовський планує створити нову депутатську групу з колишньої команди "Самопомочі".

Додамо, що чотирьох депутатів виключили з політичної партії "Самопоміч" за "нанесення значного збитку репутації політичної сили". До "почесного" списку увійшли депутат столичної міськради Сергій Гусовкий, очолював фракцію партії, Олексій Руденко, Сергій Харчук та Вадим Васильчук.

Засідання депутатів

Нагадаємо, американський спортсмен, боєць змішаних єдиноборств Джеффрі Монсон, який отримав російське громадянство три місяці тому, став депутатом міського парламенту підмосковного Красногорська.

Як повідомляв Знай.ua, в Києві до будівлі Верховної Ради вранці 6 вересня прийшли десятки невдоволених активістів, які вимагали проведення виборчої реформи в Україні.

Також Знай.ua писав, що 11 вересня виповниться рівно 10 років, як лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук закінчив свою політичну кар'єру. Саме в цей день в 2008 році він склав з себе повноваження народного депутата, ставши на той момент єдиним нардепом, який добровільно відмовився від мандата.