Американський спортсмен, боєць змішаних єдиноборств Джеффрі Монсон, який отримав російське громадянство три місяці тому, став депутатом міського парламенту підмосковного Красногорська.

моннсон

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на прес-службу Красногорського відділення партії "Єдина Росія", яке висунуло Монсона на вибори.

вибори


Боєць заявив про намір стати депутатом ще на початку літа. Російський паспорт Монсон отримав 12 червня. Президент Росії Володимир Путін зробив спортсмена громадянином країни, підписавши відповідний указ. Монсон зазначив у своїй анкеті кандидата в депутати, що працює тренером з фізпідготовки в автономній некомерційній організації "Спортивний клуб "Зоркий ". У квітні влада Красногорська оголошували, що Монсон відкриває свою школу в цьому місті.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Що відомо про Джеффа Монсона
Джефф Монсон - дворазовий переможець ADCC Submission Wrestling World Championship і чемпіон світу з джиу-джитсу, уродженець США.
Про те, що бійцю нададуть російське громадянство, вперше повідомлялося ще в грудні 2015-го. Уже тоді американський спортсмен виступав під російським прапором.

монсон


Після отримання російського громадянства колишній американець став також діловим партнером бізнесмена Володимира Кутєво - основного власника єдиного легального казино в Алтайському краї.


Нагадаємо, у неділю, 9 вересня, в Москві відбувся єдиний день голосування, в ході якого обирали нового градоначальника.

За підсумками крісло мера знову зайняв Сергій Собянін, але в 2018 році москвичі встановили новий антирекорд.

собянин


Як повідомляють російські ЗМІ, статистика виглядала вкрай позитивно: із 82% протоколів виборчих комісій Собянін отримав 82,48% голосів, але при цьому вибрати нового главу з'явилися тільки 30,36% жителів російської столиці. Минулого разу, у 2013 році, Собянін отримав 51,37% голосів, при тому що поставити галочку в бюлетені прийшли лише 32,03%.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у неділю, 9 вересня, знаменитий своїми скандальними витівками спонсор терористів і депутат Держдуми РФ Володимир Жириновський в ході протесту проти пенсійної реформи накинувся на учасників акції.

жириновський


Також Знай.ua писав про те, що Президент Росії Володимир Путін 29 серпня виступить з телезверненням до росіян з приводу скандальної пенсійної реформи про яку раніше оголосив уряд країни.