Відома російська телеведуча, а віднедавна ще і політичний діяч, Ксенія Собчак, планує перетнути український кордон і відвідати Київ 15 вересня.

Інтернет вибухнув від інформації про приїзд Собчак. Користувачі мережі тут же почали обговорювати "небезпечне" рішення зоряного політика, і прийшли до єдиного висновку: Ксенія їде в Україну, щоб домовитися з урядом "незалежної" і творцями "Миротворця".

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

До такого ж висновку прийшли експерти. На їхню думку, після відкритої проукраїнської позиції і критики російського президента Володимира Путіна, Собчак буде вкрай складно будувати політичну кар'єру в РФ. Повернутися до Бузової і Ксенії Бородіної, після спроби стати президентом, було б ганебно.

Експерти переконані, що Собчак готова зайняти будь-яку посаду у Раді, хоч стати "новим Саакашвілі".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Незрозуміло чого від поїздки і від економічного форуму очікує сама екс-телеведуча. Користувачі мережі можуть бути впевнені лише в одному - Собчак їде в Україну, щоб "підлизуватися і принижуватися".

Найкмітливіші блогери запропонували кинути Ксенію за ґрати, а потім обміняти її на політв'язня Олега Сенцова.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Нагадаємо, 15 вересня до Києва приїде скандальна російська телеведуча й політик Ксенія Собчак. Ця інформація з'явилася на сайті Стратегії.

У повідомленні говориться, що Собчак їде на щорічну Ялтинську конференцію і стане учасником зустрічі панелі. На сайті заходу політика назвали "громадським діячем".

Прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян, в коментарі "Українській правді", розповів, що по приїзду Собчак будуть діяти в рамках закону.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" російська телеведуча, кандидат в президенти РФ на минулих виборах Ксенія Собчак вирішила в черговий раз здивувати публіку.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що російська телеведуча і журналістка Ксенія Собчак, яка навесні балотувалася на посаду президента РФ, опублікувала досить пікантну фотографію.