Розпочалась осіння сесія Верховної Ради, закінчується перший тиждень роботи законодавчого органу і вже зовсім скоро розпочнеться другий тиждень, а нагальних законопроектів назбиралось багато. Тому тиждень передбачається дуже активний. Крім того, наступного четверга, 20 вересня, Президент України Петро Порошенко виступить зі щорічним посланням до ВР.

Про те, що буде в щорічному посланні Президента до Ради повідомила представник глави держави в парламенті Ірина Луценко.

"Ми плануємо на наступному тижні мати дуже активний четвер. Я назву основне, що буде в четвер. Ми очікуємо і будемо слухати послання президента", - зазначила Луценко.

За словами І.Луценко, в наступний четвер планується також голосування парламенту за направлення до Конституційного Суду (КС) проекту конституційних змін щодо закріплення курсу України на ЄС та НАТО.

Нагадаємо, народні депутати вже 20 вересня розглянуть у Верховній Раді зміни до Конституції щодо прагнення України вступити до Європейського Союзу та НАТО.

Також вирішуватиметься питання скасування недоторканності нардепів. Луценко зазначила, що на четвер також намічено голосування за проект постанови про внесення змін до Основного закону в частині скасування недоторканності народних депутатів.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Разом з тим представник президента в Раді зазначила, що в "Блоці Петра Порошенко" очікують голосування за оновлення складу Центральної виборчої комісії.

Нагадаємо, фахівці пояснили, які перспективи обіцяє нам членство в НАТО та що взагалі для цього потрібно зробити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євросоюз ощасливив Україну четвертим траншем

Також "Знай.ua" писав, що названо дату голосування за курс України на ЄС і НАТО.