Російське Міністерство оборони анонсувало "гучне викриття" України стосовно аварії малайзійського Boeing на Донбасі в 2014 році. У Кремлі пообіцяли, що "грім гряне" у понеділок, 17 вересня.

Так, Telegram-канал "Майор і Генерал" пише, що кремлівські красені проведуть брифінг, в ході якого розкажуть, хто насправді стоїть за кривавим злочином. І Україна нібито вже не зможе відкараскатися. Так-то.

"Залишилася лише година до початку архіважливого для світової політичної повістки брифінгу Міністерства Оборони РФ, і, напевно, про це вже можна написати: Сьогодні будуть представлені НЕСПРОСТОВНІ докази причетності (провини) України в катастрофі рейсу МН17 на Донбасі. Рекомендовано Не відключатися!", - йдеться в повідомленні. Що ж, із нетерпінням чекаємо.

До цього наближення брифінгу активно анонсувалося:

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Кому і що Росія намагається довести - загадка

Варто відзначити, що вся світова громадськість упевнена: відповідальність за катастрофу малайзійського Boeing-777 17 липня 2014 року на тимчасово окупованих територіях Донбасу повинна нести виключно Російська Федерація, оскільки саме вона стоїть за страшним злочином.

Таку заяву під час прес-конференції зробила Хізер Ноерт - офіційний представник Державного департаменту.

"Дозвольте мені ще раз підкреслити: США покладають відповідальність за збитий авіалайнер MH17 на Росію", - сказала вона, коли журналісти попросили окреслити позицію Вашингтона в цій історії.

Нагадаємо, Україна і Нідерланди підписали угоду про міжнародну правову співпрацю щодо злочинів, пов'язаних зі збиванням літака рейсу МН17.

Як повідомляв "Знай.uа" військовий вертоліт зазнав аварії. Жертвами страшної аварії стали п'ять осіб.

Також "Знай.uа" писав про те, що жахлива катастрофа сталася в Росії. В небі зазнав аварії легкомоторний літак, який працював на полях. Інцидент стався у Волгоградській області Калачівський район.