У МЗС Росії повідомили, що нинішнє керівництво України вживає деструктивні кроки і це викликає глибоке співчуття.

Про це повідомила прес-служба МЗС Росії в Twitter.

В офіційному повідомленні відомства сказано, що київська влада демонструє готовність порушувати все те, що будувалося роками і десятиліттями, а також рвати ті зв'язки, які століттями будували багато поколінь спільних предків Росії та України.

Також МЗС Росії назвало українське керівництво дорвавшимся до влади після збройного антиконституційного перевороту 2014 року.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Прагнучи обслуговувати чужі геополітичні інтереси і свої політичні амбіції, Київ демонструє готовність з легкістю руйнувати все, що напрацьовувалося роками", - додали у відомстві.

Наголошується, що нинішня існуюча криза між Україною і Росією неминуче буде подолана. Проте МЗС РФ робить застереження, що відновлювати ці відносини доведеться "вже з іншими, більш відповідальними українськими політиками".

Раніше президент Петро Порошенко заявив про те, що Україна розриває угоду про дружбу, співпрацю і партнерство з Росією. У Кремлі в це не повірили і відмовилися коментувати ситуацію.

Голова російського Міністерства закордонних справ Сергій Лавров зазначив в інтерв'ю місцевому виданню, що трохи раніше українські політики ініціювали розрив дипломатичних відносин з РФ і припинення транспортного сполучення.

Нагадаємо, у Кремлі не можуть повірити, що задумала Україна. Лавров просто відмовився коментувати заяву Петра Порошенка.

Як повідомляв "Знай. ua", Україна обірвала останні зв'язки з Путіним. На законному рівні наше держави припинило співпрацю з Кремлем.

"Знай. ua" писав, що у вересні Путін назавжди втратить Україну. Цього місяця український уряд повідомить Кремлю дещо дуже цікаве.