Поки Україна всіма можливими силами намагається вирішити наболілі питання тимчасово окупованих територій, просто у стінах Верховної Ради знайшлися депутати, які намагаються спекулювати на одній із найбільших проблем держави.


Мова йде про "Опозиційний блок", куди, за даними ЗМІ, входить значна частина колишніх регіоналів. Нещодавно у мережі опублікували знімок рекламного бюлетеню партії. У ньому згадується Дніпропетровська область та необхідність "проведення реформ".

Викликає сумніви назва: "Відродження промислового потенціалу: новий Донбас на Дніпропетровщині".


Автори звернення стверджують, що мають намір підняти рівень виробництва, втім чи доцільно згадувати у цьому контексті територію, яку з 2014 року заполонили терористи під проводом путінської армії, "віджали" численні підприємства та зруйнували будинки мирного населення – питання риторичне.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Донбас
Донбас

"Дніпропетровщина повинна стати новим Донбасом для України. Поки заводи працюють – область живе", - таким слоганом завершили звернення.

Донбас
Донбас


Втім, чи варто дивуватися таким діям "Опозиційного блоку", якщо навіть у деяких підручниках для українських школярів розповсюджують зовсім не патріотичні настрої. В одному з них, приміром, взагалі пишуть, що рідна мова – російська. Навіть як для тренувальної вправи, виглядає не дуже, ось, до речі, і фото:


Дивіться: Зруйнований Донбас – винних і відповідальних немає?


Нагадаємо, проти "Київпастрансу" розпочали розслідування щодо "сімейного бізнесу" чиновників.
Як повідомляв Знай.ua, розкрито схему отримання карти поляка українцями.
Також Знай.ua писав, відомий пропагандист "прозрів" після виборів у Росії.