Відома українська співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, заявила, що українська столиця залишається для неї "рідною", навіть незважаючи на тривале перебування в Російській Федерації.

Так, артистка згадала події 12-річної давнини, виклавши в Instagram уривок зі свого кліпу, який було знято ще в 2007 році. Про це пише портал "Політека".

"16 вересня 2007 р. вийшов кліп на пісню "Я з тобою". Знімали його в рідному Києві та локація була дуже незвичайною — дах ТРЦ "Україна" - однієї з найвищих будівель міста на той момент. Спеціально для цих зйомок були запрошені паркурщики, професійні виконавці трюків. А режисером став Джонатан Вейланд з Голландії. Бачили це відео?" — запитала Лорак у своїх шанувальників.

"Шанувальники" не змусили на себе чекати.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Взагалі ваше рідне місто не Київ", — пише один з користувачів, намагаючись повернути співачку з небес на землю.

Тут же згадали і про низьку якість як самих кліпів, так і контексту самих пісень:

"У Лорак всі пісні безглузді…Кліп — маячня. Низькопробна аматорська склейка. Дивитися таке неможливо…".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що багато українців з цікавістю спостерігають за розвитком стосунків Ані Лорак та Філіпа Кіркорова. Нещодавня витівка співачки тільки підлила масла у вогонь до всіх чуток.

Багато хто знає, що нещодавно Кіркоров разом з репером Єгором Крідом випустили кліп на пісню "Цвет настроения черный".

Варто нагадати, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram наряд з останнього виступу.

Так артистка вбралася у коротке чорно-білу сукню і досить громіздкі напівчеревики. Образ знаменитість доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

Нагадаємо, Ані Лорак поспілкувалася з костюмером Кіркорова і стала "трансвеститом".

Як повідомляв Знай.uа нове фото Ані Лорак змусило фанів очманіти.

Знай.uа писав, Лорак замінила невірного Мурата справжнім красенем, карти розкриті.