Сьогодні у парламенті на подив було багато народних депутатів. Видно, що наближаються вибори. Останні півроку перед виборчою кампанією потрібно показати активну роботу, нехай навіть і просто на камеру.

Вже традиційно на своєму місці не було лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко. Вона взагалі дуже рідкісний гість у парламенті. Видно через це її соратники, а вірніше соратниці, так осміліли, що спокійно займають її місце в сесійній залі.

Майже цілу годину місце Тимошенко займала її колега по фракції Олександра Кужель. Саме звідти вона спілкувалася з іншими парламентарями, і все говорило про те, що вона себе на цьому місці відчуває дуже комфортно.

Як то кажуть «поганий приклад» заразливий і вже через деякий час на місці лідера партії сиділа Олена Кондратюк. Справедливості заради скажемо, довго вона на ньому не затрималася, видно все-таки ще не готова зайняти місце Тимошенко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цікаво, що крісло Леді Ю займали тільки представниці прекрасної статі. Залишилося лише погріти це місце Олені Шкрум - четвертої представниці «Батьківщини». Чоловіки на такий крок не зважуються і не ризикують зайняти місце свого лідера. Видно це таке негласне правило, придумане самої Тимошенко, що в її відсутність лише представниці прекрасної статі мають право зайняти її місце у залі.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що Тимошенко порадила позбавляти українців паспортів.