Народний депутат України від партії "Наш край" Сергій Шахов під час виступу в парламенті зробив акцент на те, що в середовищі шахтарів назріває соціальний вибух.

Все це загрожує акціями протестів в Києві, так як співробітники вугільної промисловості до цих пір не отримали відпрацьовані ними заробітні плати.

"Ситуація сьогодні напружена в Луганській області. Сьогодні води шахтні скидаються в Сіверський Донець, де сьогодні екологічна катастрофа повним ходом, і туди чомусь ніхто не звертає увагу", – повідомив з трибуни у Верховній Раді Сергій Шахов.

"Вчора відбулася нарада всіх незалежних профспілок. Шахтарські профспілки сьогодні висувають вимогу, повністю звертаючись до Кабінету міністрів звернути увагу на екологічну катастрофу, по-перше, по-друге – відсторонити міністра Насалика із займаної посади, яку він займає незаконно були коротші, бо не виплачує заробітну плату".


Як повідомив Шахов, незважаючи на те, що було прийнято 13 липня 2018 року в Верховній Раді рішення про те, щоб виплатити зарплату шахтарям, донині грошей робочі так і не отримали.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще


Сергій Шахов повідомив про те, що шахтарські сім’ї сьогодні доведені до злиднів і буквально змушені просити милостиню.


Народний депутат акцентував увагу на парламентаріїв, що ситуація з вугільною промисловістю в Україні зараз доведена до тотальної економічної кризи і терміново потребує втручання уряду.


Нагадаємо, названо дату останнього допиту Януковича у справі про державну зраду.
Як повідомляв Знай.ua, новою помічницею Гриценка стала відома журналістка.
Також Знай.ua писав, Олег Барна замахнувся на президентське крісло.