Новою помічницею Анатолія Гриценка, котрий має намір балотуватися на майбутніх виборах президента у 2019 році, стала журналістка Христина Бондаренка. Свій вибір політик особисто підтвердив на сторінці у Facebook.


Нова помічниця Гриценка

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко


Як відомо, раніше Бондаренко працювала на таких рейтингових національних каналах, як "5 канал", "Громадське ТБ" і ATR, повідомляє Politeka.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Нові призначення в штаб по підготовці виборів. Керівник прес-служби – Khrystyna Bondarenko", – написав у своєму блозі на Facebook Анатолій Гриценко.


Цікаво, що сама журналістка цього теж більше не приховує, але вже зараз усвідомлює, наскільки їй буде не просто на новій посаді:

Христина Бондаренко
Христина Бондаренко

"Тепер офіційно. Зізнаюся чесно: для мене це великий виклик. Кампанія буде важкою, але є тільки один шлях це перемога! Інших варіантів просто не може бути", - зазначила Бондаренко у своєму Facebook.

Христина Бондаренко
Христина Бондаренко


Користувачі, до речі, щодо нового призначення у думках розділилися, більшість підтримує журналістку, але чимало траплялося і негативних відгуків:

Христина Бондаренко
Христина Бондаренко

Христина Бондаренко
Христина Бондаренко

"Христина! Тільки одне прохання до Вас: пишіть всю правду, бо ідіоти ніяк не хочуть відійти від корита. Хай люди знають правду. Я уважно стежу за вашими постами. Ви – молодець", - пишуть у коментарях.


Дивіться: YES 2018. Виступ Анатолія Гриценка


Нагадаємо, названо дату останнього судового засідання у справі Януковича.
Як повідомляв Знай.ua, у музичній школі більше 10 років відкрито агітують за Тимошенко.
Також Знай.ua писав, Верховна Рада розширила склад Центральної виборчої комісії.