Народний депутат від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук відомий своїми гучними заявами та вчинками – то на всю країну видасть черговий перл про Ляшка, то знайде дружину, молодшу на 10 років. Так само, як і його керівник, лідер партії.


Та нещодавно виявилося, що саме радикали відкрито погрожують невинним людям, надсилаючи їм повідомлення досить суперечливого змісту. Принаймні, так стверджував на своїй сторінці у Facebook адвокат Олександр Кравчук. Він додав також скріншот смс:

"Мені вже обридло до" не можу", дивитися і слухати розказні Мосійчука про те, що ляшки самі "наведуть лад" в Україні. Це скріншот , який бандюки прислали моєму клієнту, людині , яка сама, своїми руками робила бізнес, створювала робочі місця для людей і платила нормальні гроші працівникам , батькові трьох дітей. Йому погрожували і погрожують вимагаючи 700 тисяч доларів і його бізнес. Разом з бандюками намалювалися "ляшки". Я не зміг особисто побачити депутатів , які вписалися за бандюків і сказати їм : вас народ вибрав будувати щасливе життя , а ви бігаєте, ганьбите Україну разом з дрібними бандюками лякаючи дітей і жінок. Немає ні совісті , ні честі", - підкреслив він.

Ігор Мосійчук
Ігор Мосійчук

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


Адвокат запевнив: політики давно забули про жертв Небесної Сотні, а після подій на Майдані повинні навпаки працювати удвічі більше, а якщо ні – то принаймні, звільнити місця для тих, кому не байдужа Україна.

Олег Ляшко з дружиною
Олег Ляшко з дружиною

"Горіти маєте на роботі заради людей, а не бандюкам сраки заносити. Тьху, як мені гидко. І ще рот відкривається розповідати про "самі порядок наведете". Разом з бандюками? Йдіть на ..., звільніть для нормальних і чесних людей місце", - підсумував він.


Дивіться: Скандальний радикал Ігор Мосійчук одружився


Нагадаємо, нардепа Мосійчука засікли у двох місцях одночасно.
Як повідомляв Знай.ua, з лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка НАБУ і САП незабаром можуть зняти недоторканність.
Також Знай.ua писав, Ляшко публічно присоромив Мосійчука.