Днями в мережі з’явилась інформація про те, що Міністерство інформаційної політики планує поширити інформацію про анексію Криму та бойові дії на Донбасі. Тендер на цю тему був розміщений на платформі Prozorro.

Вже відомо, що у відомстві мають намір зацікавити громадян Аргентини в тому, аби вони частіше здійснювали поїздки до України.

ситуація на Донбасі

Як йдеться в тендерній пропозиції, вона має на меті організацію інформаційних, комунікаційних кампаній, проектів, публічних заходів у столиці Аргентини – Буенос-Айресі.

оголошення тендеру

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Окрім того, серед вимог міністерства – проведення заходів залах, які розташовані "у престижній частині міста", поряд зі зручними транспортними розв'язками, місцями великого скупчення людей, належною охороною, усіма зручностями.

бійці

Загалом до інформаційної кампанії, що буде проводитись в Аргентині належать такі завдання та цілі:

  • виготовлення та поширення 6 відео тривалістю по 30 секунд для проведення платної кампанії в соціальних мережах;
  • виробництво тематичного сайту;
  • забезпечення послуг зі створення і поширення інформаційних продуктів на щонайменше 10 рекламних площинах у центральних районах міста, а також у провідних світових інформаційних агентствах й інтернеті;
  • розсилання прес-релізів щодо заходів, акцій і розміщення на сайтах світових агенцій новин на кшталт AgenceFrancePress, Bloomberg, Reuters, DPA;
  • створення спільноти в інтернеті й регулярне наповнення соціальних мереж контентом відповідної тематики.

Таким чином, заявлена інформація та стратегія має охопити не менше ніж п’ять мільйонів глядачів і не менше від 100 тисяч переходів на створений замовником сайт.

Окрім того, цільовою аудиторією такого просування міністерство називає людей 30-55 років з інтересами: ЗМІ, права людини, журналістика, держполітика та інше. А також людей на посадах редакторів, дипломатів та міністрів.

Міністерство

Будемо очікувати результати програми.

Нагадаємо, у зоні бойових дій на Донбасі протягом поточної доби путінські терористи 5 разів порушили режим тиші, застосовуючи міномети, кулемети і гранатомети. Про це повідомили в прес-центрі операції Об'єднаних сил на сторінці в Facebook.

Як повідомляв Znaj.ua, у мережі з'явилася інформація про те, що 20 вересня в Києві на воду був спущений ще один десантно-штурмовий катер проекту "Кентавр".

Також Znaj.ua писав про те, що колишній голова російської нафтової компанії Михайло Ходорковський оприлюднив нові факти у справі вбивства журналістів з РФ у Центральній Африканській Республіці (ЦАР).