Вчорашня бійка між детективами НАБУ і прокурорами САП, в результаті чого було розбито кілька машин, могла б викликати посмішку, але аж надто дорого вони обходяться українцям

Про це заявив український письменник Ігор Лесев в ефірі передачі "Не добрий вечір!".

За його словами, за три роки цими відомствами не розкрили жодного гучного справи, жодне розслідування не доведено до суду. Однак, тільки зміст НАБУ в цьому році обійшлося українцям майже 650 мільйонів гривень.

Ситник і Холодницький
Ситник і Холодницький

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Взагалі цікаво, що наші антикорупційні органи зробили за ці 3 роки. Їх з таким великим пафосом створювали. Всі носилися з ними як з писаними торбами. Дивилися на їх завзято надуті щічки. Спостерігали, як Холодницький і Ситник щодня хорошіють вшир. І ось, нарешті, ми дочекалися від них хоч чогось. Ці герої невидимого фронту роздовбали на вулиці три чужих автомобіля", — говорить Лесев.

Журналіст припускає, що в результаті, швидше за все, збитки автомобілістам будуть покриті з державного бюджету — тобто за рахунок українців.

Артем Ситник
Артем Ситник

"І знаєте, що тепер станеться? Збитки автомобілістам будуть покриті з державного бюджету. Тобто за наш з вами рахунок", — підсумував Лесев.

Нагадаємо, раніше ми писали, що до будівлі Національного антикорупційного бюро в Києві увірвалася група невідомих і рознесла меблі. Це підтвердила прес-секретар НАБУ Дар'я Манжура.

"Група так званих протестувальників, які були тут вранці біля будівлі НАБУ – ред.), прорвалися всередину, пройшли через турнікет. Тобто вони по суті порушили периметр незаконно. Зсередини вони поламали меблі, накидали сміття, покидали торти Roshen і все це відбувалося з мовчазної згоди поліції, яка була присутня, але вона їм не заважала цього робити. І вже потім, коли вони опинилися всередині і почали трощити меблі, за ними прийшли поліцейські й звідси забрали", - заявила вона.

Нагадаємо, українцям показали скандальне листування Омеляна.

Раніше Знай.uа писав, що у Києві антикорупціонери влаштували бійку.

Також Знай.uа писав, що СБУ показала, кого вибирає консультанти.