Сім’ї українських шахтарів сьогодні змушені ходити з простягнутою рукою, оскільки їм не виплачують заробітну плату
Про це заявив народний депутат від партії "Наш Край" Сергій Шахов.

"Досі шахтарські сім’ї не отримали свої заробітні плати, отримуючи при цьому серйозні хвороби й віддаючи вугілля нагора. Скажіть будь ласка, хто був покараний за це? Кого притягли до відповідальності за те, що їх сім’ї бігають з простягнутою рукою по сусідах?", – зазначив він.


Більш того, Шахов також розповів про доленосне рішення федерації профспілок України.

"До мене в приймальню стоять сотні шахтарів з проханням негайно вирішити це питання. Федерації профспілок прийняла рішення і вимогу до уряду негайно відсторонити від посади міністра Ігоря Насалика, який взагалі не має освіти і жодного разу не був у шахті", – підкреслив він.


За словами народного депутата, "люди змушені жебракувати, не отримуючи заробітну плату». При цьому люди, стверджує Шахов, вимагають звільнення Валентина Кисельова, який "досі знущається з шахтарів на Лисичанськ-вугілля".
Додамо, ситуація у вугільній промисловості України доведена "до ручки", шахтарі готові бунтувати. Народний депутат України від партії "Наш край"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Сергій Шахов під час виступу в парламенті зробив акцент на тому, що в середовищі шахтарів назріває соціальний вибух.
Все це загрожує акціями протестів у Києві, так як співробітники вугільної промисловості до цих пір не отримали відпрацьовані ними заробітні плати


Нагадаємо, Шахов розкритикував політиків за декомунізацію.
Як повідомляв Знай.ua, політик показав важкі будні гірників.
Також Знай.ua писав, Шахов нагадав, що вищі навчальні заклади України платять за електроенергію як комерційні структури.