Шевченківський суд Києва на 2 місяці продовжив арешт підозрюваним у вбивстві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"За рішенням суду термін запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою продовжено до 19 листопада 2018 року", - йдеться в повідомленні.

Також на проведеному судовому засіданні суд повинен був визначити склад основних і запасних присяжних. Однак цього зроблено не було.

Причиною став технічний збій в автоматизованій системі суду.
Розгляд цього питання перенесено на наступне засідання. Воно відбудеться 18 жовтня.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Дениса Вороненкова застрелили в Києві 23 березня 2017 року. Слідство у справі вбивства колишнього депутата російського парламенту Дениса Ворненкова було завершено в травні 2018 року.

У цій справі повідомлено про підозру організатору і п'яти співучасникам. Їх дії кваліфіковані за п. п. 6, 11, 12 ст. 115, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу (КК) України. Всі учасники злочинної групи в залежності від відведеної ролі здійснювали організацію і підготовку до злочину, яка включала оренду квартир, автомобілів, зовнішнє спостереження за жертвою і ін

Прокуратура оголосила про підозру у співучасті у вбивстві екс-депутата Держдуми РФ Тарасенко Ярославу Миколайовичу - за ч. 5 ст. 27, п. 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України і Лосеві Олександру Сергійовичу - за ч. 5 ст. 27, п. 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115 КК України. Вони обидва перебувають під вартою.

Нагадаємо, застреленого в Києві Вороненкова зібралися судити в Росії. Російський слідчий комітет передав справу до суду.

Як повідомляв "Знай. ua", вдові Вороненкова дали 72 години. Вдові Дениса Вороненкова виставили жорсткі умови.

Від колишнього депутата Державної Думи Росії Марії Максаковою, вдови Дениса Вороненкова, вимагають, щоб вона негайно виїхала за територію України.

"Знай. ua" писав, що суд у справі Вороненкова перенесли в черговий раз.