Виявилося, що у піарників і політтехнологів відомого українського політика Юлії Тимошенко дуже гарне почуття гумору.

Ці "тролі" одягнули кандидата в президенти точно в такий же наряд, як у героїні телесеріалу "Картковий будиночок" Клер Андервуд. Актриса з'являлася в цьому костюмі в трейлері фінального сезону серіалу.

Тимошенко з'явилася в такому образі 21-вересня в Києві на презентації її знаменитого Нового економічного курсу України. Невідомо, що підштовхнуло зазвичай бежево-пудрову Юлю вбратися на презентацію в темно-синій. Можливо, це був свого роду натяк. Як відомо, героїня Робін Райт Клер Андервуд в серіалі стає президентом США. Ну а Юлія Володимирівна про це поки що може тільки мріяти.

Користувачі мережі жартують про те, що не знають, як тепер називати політика - Клер Тимошенко чи Юля Андервуд.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, лідер політичної партії "Батьківщини" Юлія Тимошенко не на жарт розлютила українців своєю передвиборною кампанією. Про це свідчать численні повідомлення та коментарі в соціальних мережах. Українці пишуть, що їх вже неабияк набридли рекламні білборди Тимошенко, які можна побачити на кожному розі.

На таку масштабну передвиборчу кампанію Тимошенко українці відповіли фотожабами, якими тепер рясніє Інтернет. Зрештою, так само, як українські міста банерами з зображенням Тимошенко.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", політичні пригоди Юлії Тимошенко мало кого залишили байдужими, однак ця новина вразила українців не на жарт. У мережі з'явилася інформація про те, що якщо би Рада національної безпеки і оборони прислухалася до порад Юлії Тимошенко, то Україна програла б війну з Росією ще в 2014 році.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Юлія Тимошенко, лідер партії "Батьківщина", відвідала радіоефір однієї з українських станцій в дуже дивному і екстравагантному образі. Політик прийшла в студію в спідниці з високим розрізом, оголившим стегно.