Кричущий скандал стався у Польщі. Відомий телеканал Belsat без пояснень звільнив свого менеджера з просування контенту в соціальних мережах Івана Шило за розміщення скандального знімка.

Так хлопець опублікував у своєму Facebook фото американського та польського президентів, які підписують договір про стратегічне співробітництво.

На знімку позують президенти Дональд Трамп і Анджей Дуда під час підписання угоди в Білому домі, але Трамп сидить, а Дуда стоїть схилившись над столом.

До речі, першим знімок опублікував у своєму Twitter Трамп.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Європейська правда, раніше менеджер розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці фотографію, зроблену в США, під час зустрічі президентів Польщі і США, підписавши її: "Зліва президент Польщі".

Цей знімок став приводом для глузувань над польськими властями. Поляки звинувачують президента у тому, що він дозволив принизити не тільки себе, але і всю країну. Критики підкреслили, що коли Трамп підписував меморандум з лідером КНДР Кім Чен Ином, обидва політика сиділи.

На наступний день після публікації фотографії Шила заявив, що його звільнили.

"Мене звільнили. Без розмов, просто видалили з робочих чатів і забрали всі права доступу. Може я коли-небудь напишу про це детальніше. Може ні. Але ситуація - дно. Керівники не повинні вибачатися, але і звільняти інших через свої помилки - це теж не діло", - розповів менеджер.

Білорус Іван Шило пропрацював на телеканалі два роки.

Публікацію журналіста прокоментувала директор телеканалу Агнешка Ромашевська-Гузі, заявивши, що договір про військове співробітництво з США має величезне значення для безпеки Польщі і "це одна з небагатьох тем, які не є підставою для жартів співробітників Belsat".

"Я тільки все більше і більше впевнена, що ти не знаєш, що таке робота в команді і лояльність", — написала вона.

Варто відзначити, мати Агнешки Ромашевської-Гузі — радник президента Дуди.

Заступник Директора телеканалу Олексій Дикавицкий пояснив, що Шилу звільнили через "неналежну поведінку щодо своїх колег і всієї фірми".

У той же час інший керівник телеканалу Беата Красицька в коментарях до публікації Шило написала: "Ти взагалі маєш розуміння, де ти працюєш? Або не до кінця?".

Інцидент став приводом для жартів у соціальних мережах.

Нагадаємо, авторитетне видання The Time здивувало громадськість новою обкладинкою.

Як повідомляв портал "Знай.uа" днями закордонні ЗМІ оприлюднили заяву прес-секретаря Білого дому Сари Сандерс щодо розпорядження Трампа щодо втручання Росії у вибори Президента США 2016 року.

Також "Знай.uа" писав, глава МЗС Польщі Яцек Чапутович заявив, що з відомства звільнили практично всіх працівників, які закінчили Московський державний інститут міжнародних відносин.