Президент України Петро Порошенко назвав "замилюванням очей" пропозицію глави Кремля Володимира Путіна щодо миротворців на Сході України.

Про це Порошенко розповів в інтерв'ю німецькому виданню Rheinische Post, повідомляють представники глави держави у Facebook.

Президент

За його словами, в той час, коли Україна пропонує створити на Донбасі справжню миротворчу місію ООН, яка б передбачала розташування міжнародних контингентів по всій зоні ведення бойових дій, Путін хоче обмежитися супроводом міжнародних спостерігачів.

Путін

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Путін пропонує щось на кшталт місії супроводу міжнародних спостерігачів. Це – дещо зовсім інше. Путіну важливо зберегти присутність в Україні російських військ, що він офіційно заперечує. І аби російський кордон залишався відкритим для можливості відправки підкріплення", - вважає український президент.

За словами українськго глави, Путін намагаєтьсятаким чином відвернути увагу.

"Така місія є просто замилюванням очей", - додав він.

Дивіться: Війна на Донбасі. Як почалась та чого чекати

Нагадаємо, у Кремлі показали свій сценарій розвязки конфлікту на Донбасі, але він іде перпендикуоярно українському.

Як повідомляв портал Знай.ua, командування української армії щоденно звітує про ситуацію на фронті, але навіть попри інформацію з офіційних джерел у мережі все одно час від часу можна помітити відверту брехню про ЗСУ.

Також Знай.ua писав про те, що дружка Путіна викинули з президенсткого крісла. Суд вирішив відсторонити президента Молдови від робочих обов'язків. Причиною стала відмова глави держави призначити нових міністрів.