Луганські бойовики близько двох місяців жорстко катували 30-річного підприємця з міста Антрацит.

Переконавшись, що ці заходи не принесуть матеріальної вигоди, нелюди з "ЛНР" привезли чоловіка в одній нижній білизні на КПВВ "Станиця Луганська".

Про це стало відомо завдяки повідомленням обласного управління Національної поліції.

"Відійшовши від шоку, чоловік розповів поліцейським, що на тимчасово окупованій території Луганщини працівники так званого "МДБ ЛНР" протягом 2 місяців катували його і врешті-решт видворили з території, підконтрольній бойовикам, на територію, підконтрольну українській владі. 33-річний чоловік розповів, що до початку бойових дій на Донбасі у нього було власне діло в місті Антрацит. Згодом, коли він з товаришем їхав на автомобілі, їх зупинили співробітники "МДБ ЛНР" і, надівши на голови мішки, доставили до колишньої будівлі СБУ в Луганську. Там його кинули в підвал і майже 2 місяці намагалися вибити зізнання у терактах і співпраці зі спецслужбами України: катували електричним струмом, підвішували, щодня били", - розповіли правоохоронці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що юридична фірма "Правовий аспект груп", яка супроводжує ліквідацію миколаївського суднобудівного заводу "Океан", який має для України стратегічне значення, пов'язана з "заступником міністра оборони" так званої "ЛНР" Володимиром Надаєнко (внесений в базу Миротворця і знаходиться в розшуку). Про це пише Капітал.

Варто нагадати, що Владислав Сурков, радник президента РФ Володимира Путіна і за сумісництвом кремлівський куратор бойовиків на Донбасі за деякими даними використовує чеченців з "загонів Кадирова" для зміцнення свого впливу на окупованих територіях. Про це заявив військово-політичні експерт Олександр Коваленко.

Нагадаємо, про українських героїв зняли документальний фільм.

Як повідомляв Знай.иа Гіркін видав головну таємницю Путіна про Донбас.

Знай.uа писав, Пєсков замекав щось невиразне у відповідь на відмову Японії від дружби.