Російська делегація в ООН поскаржилася на погрози з боку України під час 39-ї сесії Ради з прав людини ООН в Нью-Йорку. Про це повідомляє РИА Новости.

Дивне і абсурдне звинувачення висловив голова робочої групи з міжнародно-правових питань при постпредстві окупованого Криму при президенті Росії Олександр Молохов. Відео можна переглянути за посиланням.

За його словами, загрози з боку української делегації в ООН нібито звучали на адресу представника анексованого Криму Сергія Пінчука.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Росіяни, які незаконно окупували український півострів, порушують права людини в анексованому Криму, а також проводять масові обшуки та арешти кримських татар, заявили про "санкції США, ЄС і України проти Криму і утиск прав людей".

У відповідь, як стверджує Молохов, після засідання український делегат на виході із залу "персонально висловив на адресу Сергія Пінчука загрозу, сказавши, що вони його "дістануть", після чого зробив відповідний непристойний жест одним пальцем".

Представник МЗС РФ Марія Захарова в коментарях пропагандистам взагалі заявила, що росіянам "погрожували розправою українські снайпери і ветерани АТО в камуфляжі".

Зазначимо, що відео ситуації надано не було.

Раніше ми повідомляли, що глава новозеландського уряду Джесинда Ардерна зовсім недавно стала матір'ю, але вирішила не йти в декрет, а навпаки, брати активну участь у політичному житті. Так, взявши з собою маленьку донечку, якій ледь виповнилося три місяці, прем'єр-міністр приїхала на засідання ООН.

Видання The Guardian пише, що зустріч відбулася у вівторок, 25 вересня, у Нью-Йорку. Спікери зібралися разом, щоб вшанувати пам'ять колишнього президента ПАР Нельсона Мандели.

Нагадаємо, Швейцарія не пустила на сесію ООН "заступник міністра" освіти.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" в Швейцарії відмовилися видавати візу так званому "заступнику міністра освіти, науки і молоді" анексованого Росією Криму Айдеру Аблятипову.

Також раніше повідомлялося, що любитель "російського мира" захотів виступити для українців.