Юрист та активіст Масі Найєм звернувся із вимогою до ведучого ведучого телеканалу "NewsOne" В'ячеслава Піховшека привселюдно вибачитися перед ветеранами АТО: він вважає, що журналіст просто у прямому ефірі дозволив собі прирівняти їх до вбивць.


Образив героїв? Скандальний ефір з Піховшеком

Масі Найєм
Масі Найєм


Найєм запевнив: якщо ведучий найближчим часом цього не зробить, то він особисто, як учасник бойових дій, та його юридична компанія готові звернутися до суду.

"Час вибачатися перед учасниками АТО." Ми живемо в суспільстві, яке зараз влаштовано за принципом тотального свавілля. Будь-яка людина, який зараз називає себе ветераном АТО, вважає що у нього є індульгенція на вбивство, і він може вбивати. Моє питання не стосовно цих людей, дій яких повинен дати оцінку в конкретному випадку тільки суд ". З таким гучною заявою в ефірі телеканалу NEWSONE TV виступив В'ячеслав Піховшек, прирівнявши всіх ветеранів АТО до вбивць, готовим чинити самосуд", - написав Найєм на сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Наш юрист звертається до телеканалу" NewsOne "з вимогою спростувати в ефірі відомості, що не відповідають дійсності, а саме оскаржити висловлювання, якими ведучий програми прирівняв кожного ветерана АТО до вбивці, а також вибачитися перед спільнотою ветеранів АТО. У разі відсутності реакції - залишаємо за собою право звернутися до суду з відповідним позовом ", - підтвердив пізніше свої наміри активіст.


Дивіться: Лукаш: Україна сьогодні і незалежність - це взаємовиключні поняття (з 37 хвилини)


Нагадаємо, оприлюднено шокуючі деталі скандалу в "Нафтогазі".
Як повідомляв Знай.ua, Сенцов звернувся до українців.
Також Знай.ua писав, Гриневич у стилі Гройсмана пообіцяла підвищити зарплату вчителям.