Сьогодні в Латвії стартували парламентські вибори. На жаль, почалося не все так гладко, як хотілося б


За попередньою інформацією за даними соціологічних досліджень, до парламенту можуть пройти 7 рейтингових партій.


Стало відомо, що в цей день у Латвії соціальна мережа draugiem.lv піддався хакерській атаці. Коли користувачі намагаються зайти на сторінку, починає звучати гімн Росії і висвітлюється зображення Володимира Путіна з "зеленими чоловічками".

Також ще однією фішкою злому було розміщення на стартову соцмережі написи "Товариші латиші, це стосується вас. Кордон Росії ніде не закінчується".
"Російський світ може і повинен об'єднати всіх, кому дороге російське слово і російська культура, де б вони не жили, в Росії або за її межами. Частіше вживайте це словосполучення - "Русский мир". Користувачі з Литви підтверджують хакерську атаку в Twitter.


Також відомо, що представник Draugiem Group Яніс Палкавниекс підтвердив інформацію про кібератаки. Діяльність порталу припинена на кілька годин.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще


Прес-секретар установи щодо запобігання інцидентів з безпекою у сфері інформаційних технологій Cert.lv Ліга Бесере повідомила, що Cert.lv активно працює над з'ясуванням причин і джерел злому.


У суботу, 6 жовтня, проходять парламентські вибори, результатом яких може стати прихід до влади проросійських сил. Найбільшу підтримку (майже 15%) має соціал-демократична партія "Saskana" ("Згода") ризького мера Ніла Ушакова, орієнтована переважно на російського виборця.


Нагадаємо, раніше божевільні загони Путіна зіграли у футбол головою Трампа: епічне відео.


Як повідомляв портал "Знай.uа" скільки Путін витрачає на Донбас і Крим: названа офіційна цифра.

ТакожЗнай.uа" писав, про парламентських виборах у Латвії: путінські маріонетки перемагають у стилі господаря.