З кожним днем ​​скандали навколо дружків Путіна набирають все нових обертів.

На цей раз несподівані подробиці були викликані особистістю дочки екс-депутата Володимира Литвиненка.

Литвиненко

У мережі з'явилася новина про те, що дочка Литвиненка, політемігрантка Ольга Литвиненко звернулася в правоохоронні органи Польщі через стеження за нею і її сім'єю, передає Радіо Свобода.

Як повідомляє джерело, Ольга вважає, що переслідування могли бути організовані за розпорядженням її батька, який є доларовим мільярдером.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Крім цього, Литвиненко розповіла, що помітила сторонніх, які супроводжують всюди її сім'ю, ще в 2012 році. Крім того, невідомі кілька разів намагалися проникнути на територію дитячого садка, в якому навчався її син.

За словами Ольги:

"Дійшло до того, що багато батьків стали боятися присутності невідомих осіб, що кружляють навколо дитячого садка. Було встановлено чергування, коли забирали дітей, щоб тато дивився і вважав, скільки дітей вийшло". Можливо, це було зроблено для того, щоб чинити на мене тиск, щоб я перестала активно виступати в ЗМІ з викриттями. Можливо, хотіли викрасти дитину. Не виключаю, що метою могло бути отруєння, як зараз в Англії ".

Литвиненко вирішила діяти активно і вже звернулася до правоохоронних органів, написавши заяву.

Вона додала:

"Я думаю, що буде дуже гучна справа".

Наостанок вона додала:

"У цій справі порушена дуже відома телефонна компанія, оператор мобільного зв'язку, назву поки не можу сказати, тому що ведеться слідство. Люди, не маючи на те ліцензії, отримали незаконний білінг мого телефону. Я принесла в прокуратуру 680 аркушів - роздруківку моїх телефонних дзвінків, мого місцезнаходження по стільниковому телефону і СМС. Тільки за один рік! Ви уявляєте, які там гроші були, щоб все це незаконним способом отримати?! ".

Будемо стежити за розвитком ситуації.

Нагадаємо, днями мережу сколихнула новина, яку повідомив Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров.

Як повідомляв Znaj.ua, отруєння Скрипалів відрізняється від усіх попередніх злочинів Путіна своєю наочністю.

Також Znaj.ua писав про те, що те, що відбувається сьогодні в Росії дуже нагадує події з Радянського Союзу. Детально про це розповів політолог і соціолог Ігор Ейдман.