Відомому російському політику та особистому ворогу Путіна Борису Нємцову 9 жовтня могло б виповниться 59 років. Нагадаємо той факт, що замовника його вбивства не встановлено й досі.

Вже на початку 90-х років Нємцов активно брав участь у російській політиці. Від губернатора Нижегородської області швидко доріс до віце-прем'єра Росії, свого часу розглядався як наступник Бориса Єльцина.

Нємцов

При Путіні Борис Нємцов чотири роки працював в російському парламенті, створював опозиційні партії. Він став одним з найяскравіших критиків чинної влади.

Офіційним місцем роботи Нємцова з вересня 2013 року була Ярославська обласна Дума. Він пройшов у депутати на виборах до регіонального парламенту від партії "РПР-Парнас".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нємцов

А у фатальний день 27 лютого 2015 року Бориса Нємцова було вбито в самому центрі Москви.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стала відома доля коханки Бориса Нємцова. Нині Ганна Дурицька працює ріелтором і вже придбала кілька квартир у Києві, які здає в оренду.

Дівчина, якій приписують зв'язок з Борисом Нємцовим, 26-річна модель Анна Дурицька після його вбивства довго не виходила в світ, про неї не було ніякої інформації.

Нещодавно стало відомо, що Ганна стала бронзовою призеркою конкурсу "Міс Україна Всесвіт", після якого вона поспілкувалася з кореспондентами і дала інтерв'ю про своє теперішнє життя. Ганна планує не згадувати про минуле, тому стала ріелтором, що дало їй можливість придбати відразу чотири квартири в столиці України.

Варто нагадати, що Комісія з питань найменувань КМДА погодилась назвати безіменний сквер біля російського посольства в Києві - на честь російського опозиціонера Бориса Нємцова. Про це повідомив заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Результати громадських слухань - майже 50/50: 357 голосів "за" і 354 "проти". Серед членів комісії ніхто не проголосував "проти": 15 "за" і 2 "утрималися".

Нагадаємо, пам'ять Аркадія Бабченка вшанували на місці вбивства Бориса Нємцова.

Як повідомляв Знай.uа Собчак розповіла про "покатушки" з Нємцовим.

Знай.uа писав, ім'ям особистого ворога Путіна назвуть столичну вулицю.