Днями ми повідомляли про те, що член «Батьківщини» Олександра Кужель прийшла в парламент з сумкою вартістю 65 тис. доларів. Подібні ситуації викликають справедливе роздратування у звичайних українців, яким довелося б відкладати всю зарплату майже 40 років, щоб купити таку ж річ.

Як дізнався Знай.ua, у багатьох політичних силах навіть існує негласне правило, що до Верховної Ради або на публіку не можна надягати дорогі речі або аксесуари. Політик повинен бути якомога близький до свого виборця.

Саме тому деякі депутатки на роботу беруть недорогі сумки, від яких в українців не почнеться нервовий тик. Найпоширенішою фірмою, якої не бояться блиснути представниці прекрасної статі в Раді, є MICHAEL KORS.

У парламенті, напевно, у кожної депутатки є сумочка цього бренду. Ми вже бачили з ними таких нардепів як: член «Батьківщини» Олена Шкрум, член БПП Тетяна Ричкова і багатьох інших. Днями також в Раду з подібною сумкою прийшла радикалка Валерія Заружко, яка на кожне засідання приходить з новою сумкою.

Соратниця Олега Ляшка також є прихильницею фірми MICHAEL KORS

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зараз подібна річ коштує 185 фунтів або 6660 гривень.



«MICHAEL KORS - одна з найдешевших фірм серед сумок, - розповіла Знай.ua дизайнер Tina Van Guten. - Дивно, що наші політики купують подібні речі».

Дешево й сердито

Хоча не всі жінки під куполом віддають перевагу саме бренду MICHAEL KORS, є і такі, які беруть інші фірми, які теж не відрізняються дорожнечею.

Наприклад, член «Самопомочі» Ганна Романова завжди з'являється з дуже недорогими сумками. Нещодавно, ми писали про те, що вона прийшла в Раду з сумкою фірми GUESS, яка коштує 2600 гривень.

Депутатка любить красиві і елегантні сумочки



І ось кілька днів тому кореспондент Знай.ua побачив її з сумкою Valentino by Mario Valentino DIVINA, яка виглядає дуже дорого.



На ділі ж виявилося, що вона коштує 70 доларів, майже 2 тис. гривень.



Звичайно, цілком можливо є депутатки, які не купують дорогі сумки, так як не бачать в цьому необхідності. Але від того, що вони їх не купують, але мають таку можливість, не легше тим українцям, які навіть в думках собі не можуть уявити подібні витрати.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що кума Президента носить сумочку вартістю 17 мінімальних пенсій.

Також ми писали, що соратниця Тимошенко змінила недорогу сумку на Dolce & Gabbana за десятки тисяч.

Чоловіки не відстають від жінок, Знай.ua повідомляв про те, що депутати люблять купувати годинник і авто одного бренду.