У кожної країни свої радощі. І якщо у Великій Британії громадяни тішаться вагітності Меган Маркл, яка у 2019 році зробить принц Гаррі татусем, то в Україні інші приводи для потіхи.

Так, нещодавно стало відомо, що незабаром дитина народиться у двох народних депутатів з Верховної Ради. Як виявилось, народний депутат від "Радикальної партії" Кошелєва Олена вагітна від народного обранця з БПП Давида Макарьяна. Ймовірно, "слуги народу" вирішили своїм способом об'єднати дві фракції та довести міжфракційну любов.

Відомо, що 34-річний депутат від БПП 28-річна Кошелєва у травні разом відпочивали в турецькому Мармарісі, повідомляє видання "Страна", фотокореспонденти якого сфотографували вже невеликий кругленький животик майбутньої мами

Пізніше "радикалка" сама підтвердила відносини з Макарьяном, заявивши, що міжфракційне кохання буває. "Любов існує в будь-якому випадку, в будь-якому прояві", - сказала вона.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Світського життя".

За словами Кошелєвої, з Давидом вони разом не так давно: "Але не думаю, що саме це важливо для кохання, наскільки давно".

Зазначимо, що для Кошелєвої – це буде первісток, в той час, як у Макарьяна вже є чотирирічна дочка Дана від Наталії Капашилової, з якою він перебував у цивільному шлюбі.

Нагадаємо, 28-річна Олена Кошелєва і 34-річний Давид Макар'ян разом відпочивали в Мармарисі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нардеп від "Радикальної партії" Олена Кошелєва часто виявляє ніжність до своїх колег по партії, а чоловіки-депутати нн оминають нагоди бодай доторкнутись до наймолодшої нардепки.

Також "Знай.ua" писав, що Олександра Кужель блиснула сумкою, вартістю майже 500 мінімальних зарплат.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще