У кожної країни свої радощі. І якщо у Великій Британії громадяни тішаться вагітності Меган Маркл, яка у 2019 році зробить принц Гаррі татусем, то в Україні інші приводи для потіхи.

Так, нещодавно стало відомо, що незабаром дитина народиться у двох народних депутатів з Верховної Ради. Як виявилось, народний депутат від "Радикальної партії" Кошелєва Олена вагітна від народного обранця з БПП Давида Макарьяна. Ймовірно, "слуги народу" вирішили своїм способом об'єднати дві фракції та довести міжфракційну любов.

Відомо, що 34-річний депутат від БПП 28-річна Кошелєва у травні разом відпочивали в турецькому Мармарісі, повідомляє видання "Страна", фотокореспонденти якого сфотографували вже невеликий кругленький животик майбутньої мами

Пізніше "радикалка" сама підтвердила відносини з Макарьяном, заявивши, що міжфракційне кохання буває. "Любов існує в будь-якому випадку, в будь-якому прояві", - сказала вона.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Світського життя".

За словами Кошелєвої, з Давидом вони разом не так давно: "Але не думаю, що саме це важливо для кохання, наскільки давно".

Зазначимо, що для Кошелєвої – це буде первісток, в той час, як у Макарьяна вже є чотирирічна дочка Дана від Наталії Капашилової, з якою він перебував у цивільному шлюбі.

Нагадаємо, 28-річна Олена Кошелєва і 34-річний Давид Макар'ян разом відпочивали в Мармарисі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нардеп від "Радикальної партії" Олена Кошелєва часто виявляє ніжність до своїх колег по партії, а чоловіки-депутати нн оминають нагоди бодай доторкнутись до наймолодшої нардепки.

Також "Знай.ua" писав, що Олександра Кужель блиснула сумкою, вартістю майже 500 мінімальних зарплат.

Популярні новини зараз
Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо Конфіскують майно без рішення суду: податковій надали широкі повноваження Пенсіонерам готують підвищення пенсій: більше нагадує подачку, ніж допомогу Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть
Показати ще