Народні депутати не перестають дивувати своєю любов'ю до розкоші. Зовсім недавно znaj.ua повідомляв про годинник голови Комітету з питань податкової та митної політики Ніни Южаніної, який коштує понад 11 тисяч доларів. Також ми писали про сумку соратниці Юлії Тимошенко Олени Кондратюк, яка, як нам вдалося дізнатися, коштуэ понад 30 тис. гривень.

Сьогодні ми розповімо вам про ще одного члена "Батьківщини" Олександру Кужель. Як виявилося у неї не тільки слабкість до дорогих шийних хусток, а й до брендових сумочок. Днями вона прийшла в парламент з сумкою фірми Hermes. Сумки цього бренду вважаються одними з найдорожчих у світі.

Кужель вибрала сумочку під колір сукні

Знавці кажуть, що їх ціна може досягати 200 тисяч доларів і вище. Сумки Hermes виробляються в обмеженій кількості і не рекламуються. Нерідко люди чекають своєї сумки до шести років.

Царський подарунок

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Судячи з декларації, Олександра Кужель стала володаркою цією дорогою сумки 1 січня 2008 року.

У нардепа дуже багато цінних речей

Видно чи вона сама зробила собі такий шикарний подарунок на Новий рік, або ж хтось дуже сильно хотів зробити їй приємно.

Вартість цієї речі в декларації не вказана, але на даний момент сумка подібного дизайну коштує 65 тисяч доларів (приблизно 1 млн 820 тис. гривень).

Сумка коштує, як квартира в Києві

Пересічному українцеві із середньою заробітною платою в 3723 грн. доведеться відкладати всі свої гроші цілих 40 років, щоб придбати подібну сумку. Якщо порахувати, то Hermes Кужель коштує майже 500 мінімальних заробітних плат.

Мабуть, сумка дійсно відмінної якості, так як ось вже 10 років служить своїй власниці вірою і правдою. За кордоном, до речі, подібні сумки використовують і як інвестиції, тому що вони ніколи не впадуть у ціні. Ймовірно, саме цим можна пояснити таку любов Кужель до своєї червоної крокодилової сумочці. Вона ще зможе її виручити, коли настане чорний день.

Нагадаємо, раніше znaj.ua повідомляв, що жінки з "Батьківщини" вирішили підсидіти Юлію Тимошенко.

Також ми писали про те, що Олександра Кужель не знає, коли Україна стала незалежною, а також про робоче місце нардепа, яке шокувало українців.