Представник США з питань врегулювання в Україні Курт Волкер виступив із гучною заявою

За його словами, Дональд Трамп планує посилити санкції проти Росії. В адміністрації Президента заявили про посилення тиску на РФ. Очікується, що санкції будуть застосовувати постійно з періодичністю один-два місяці.


Про це стало відомо під час виступу Волкера у Вашингтоні.

"Ми намагаємося посилити тиск на Росію, щоб змусити її вести переговори, які приведуть до вирішення. Це включає збереження діючих санкцій США, а також періодичне посилення цих санкцій", - сказав представник США.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще


Такі заходи пов'язані з нерегульованою ситуацією на Сході України. У США мають намір до останнього тиснути на Росію, щоб вона вивела бойовиків з непідконтрольних територій.


У Трампа бачать тільки такий метод, як протистояти путінської агресії.
"Ви побачите, як будуть вступати в силу додаткові санкції, - щомісяця або кожні два місяці, близько до того, як ми вже бачили раніше", - підкреслив Волкер.


Також відомо, що Вашингтон у цьому питанні ще і співпрацює з іншими країнами-європейськими партнерами. Він вважається, що ЄС підтримує позиції США і проявив стійкість у плані їх збереження.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що "все почалося зі США": Путін гебешною методичці прокоментував теракт в Керчі.


Як повідомляв портал "Знай.uа" смерть мільйонів українців: в Америці підтвердили історичний факт


"Знай.uа" писав, не долетіла: літак Меланії Трамп задимився я в повітрі