Західні партнери України не хочуть зараз миру для нашої країни, у той час як ключ до вирішення цього питання захований саме у нашій державі. Про це розповів народний депутат України від партії "Наш край" Сергій Шахов.


Політик зазначив, що забезпечити мир в Україні допоможе економічний розвиток і перезавантаження на всіх рівнях влади.

"Мир взагалі краще, чим війна. І по-перше, ми пам’ятаємо досвід Німеччини, ГДР і ФРГ. Там стояла велика стіна. В ФРГ люди краще жили, чим в ГДР. І коли стіна рухнула, ГДР побігли в ФРГ. Тому треба сьогодні в Україні показати економічний рівень. Не підвищувати тарифи на газ, а добувати свій газ. Не закуповувати вугілля сьогодні в Африці, Америці, або те, яке контрабандою везуть з "Л/ДНР" і з Російської Федерації 80%, даючи ворогу сьогодні заробляти гроші на крові. І сьогодні не треба дурити людям голову, треба говорити чисту правду. Мир можна досягнути тільки економічним зростанням в державі, зміною влади в нашій державі, шляхом демократичним перезавантаження повністю і парламенту, і президента, і уряду", – розповів нардеп.

"Перше, починати з уряду. Ми можемо вирішити питання (Донбасу) мирним шляхом", – додав він.


Шахов також відмітив, що зараз багато політиків прагнуть говорити про мир, але не пояснюють, як вони збираються його досягати. "Палки в колеса" підсовують і західні партнери, які поки тільки наживаються на Україні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Нажаль, сьогодні популізм зашкалює. І гра перед виборами, президентським та парламентськими, також зашкалює. Вже було сказано, 71% населення хоче миру. Тому сьогодні політики використовують ці речі, не кажучи, як вони це зроблять. Чи є у нас сьогодні партнери західні – немає. Вони сьогодні шукають, як нажитися на Україні. "Північний потік-2" три мільярди доларів хоче відкусити від України. Чи хочуть вони миру? Сьогодні партнери, які везуть вугілля, чи хочуть вони миру? Ні!", – розповів Шахов.

"Сьогодні хоче миру одна наша держава Україна і ключ від розв’язання цієї війни саме в нашій державі – розбудова наших ресурсів, зміна повністю влади", – підсумував він.


Нагадаємо, Шахов показав, як українцям відгукнулися борги Насалика.
Як повідомляв Знай.ua, Шахов прокоментував основні ризики державного бюджету на 2019 рік.
Також Знай.ua писав, Шахов емоційно звернувся до Гройсмана.