Росія заборонить постачання на свою територію деяких українських товарів. У санкційні списки потраплять сотні осіб, заявив прем'єр міністр РФ Медведєв.

Про це він заявив журналістам.

Російські санкції у відношенні до України блокуватимуть українські активи на території РФ. Також вони передбачають заборону на вивід фінансових капіталів.

"Про що йде мова? Мова йде, по-перше, про блокування їхніх активів, які перебувають на території Російської Федерації, тобто заборону здійснювати з ними будь-які дії. По-друге, про заборону перерахування грошових коштів, які знаходяться в джерелах , розташованих на території Росії. Тобто про заборону вивозу капіталу ", - зазначив Медведєв, додавши, що найближчим часом планує підписати рішення щодо активізації російських санкцій.

За твердженням прем'єр-міністра, санкції стосуватимуться великої кількості українських осіб.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Там буде багато відомих особистостей", - сказав прем'єр РФ. Він повідомив, що на сьогодні вже підготовлено кілька версій постанов уряду РФ про введення санкцій стсовно нашої держави.

"Пропозиції по указу (президента РФ) будуть підготовлені у найшвидший час. У мене вже є кілька постанов уряду. Ці постанови, природно, відбивають сенс указу. Вони полягають в тому, що санкції вводяться в відношенні осіб, які завдають значної шкоди інтересам Росіх ", - зазначив прем'єр-міністр РФ.

Також крім фізичних осіб, Росія планує вводити санкції проти певних юридичних осіб на території України, що своєю діяльністю задали шкоди РФ.

Нагадаємо, раніше Медведєв злякався послання Сергія Бодрова з того світу.

У мережі набирає обертів скандал, пов'язаний з приїздом в одне з російських міст наближеного Путина. А саме Дмитра Анатолійовича Медведєва.

На одній зі стін багатоквартирного будинку зображено портрет актора в його знаменитої ролі з фільму "Брат-2" Данила Багрова і поруч була знаменита цитата з культової стрічки "Сила в правді".

Проте до приїзду високого гостя знамениту фразу вирішили зафарбувати сірою фарбою. Спочатку ніхто не зрозумів, чому Медведєву не сподобався напис, були версії, що він не поділяє даний слоган. Як і ті, що місцевій владі не захотілося скандалу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що в Росії "поховали" Медведєва.

Також "Знай.uа" писав, про те, що "Нюня" Медведєв пролив скупу сльозу.