Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв став персонажем нової онлайн-гри.

Причому в грі "Качині історії" компанію політику склали співробітники ОМОНу. За сюжетом гри, співробітники ОМОНу несуть Медведєва, прем'єр в цей час стоїть на лижах. По дорозі політику зустрічаються качечки. Якщо Медведєв помилиться і зіткнеться з качечкою - впаде.

Персонажів цієї гри вибрали не випадково. Коли по всій Росії тривали протести і росіян масово затримували співробітники ОМОНу, Медведєв катався на лижах.

Антикорупціонери також з'ясували, що в маєтку Медведєва в місті Плесо є озеро, посеред якого розташований будиночок для качечки.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що російські правоохоронці в ході антиурядових мітингів у Москві затримали понад 1000 осіб. Крім цього, вони зловили опозиціонера Олексій Навального, після чого переловили всіх співробітників його офісу. Акції проходили по всій Росії. У деяких міста спецслужби затримали сотні активістів.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще