У Москві місцеві поліцейські регулярно катують активістів, затриманих напередодні на антикорупційному мітингу.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відповідну інформацію отримав від одного із волонтерів прокурор Володимир Чуріков. Автор звернення попросив перевірити умови в камерах ув'язнених під час акції протесту, адже вони постійно скаржаться на тортури.

Зокрема, їм жодного разу не принесли води та їжі, кинули до переповнених камер та продовжують знущатися досі. Цілу добу активісти були змушені спати просто на холодній підлозі, адже навіть матраців їм ніхто не видав.

Попри те, що з моменту затримання вже пройшло чималу часу, жодного протоколу на них не складено, тобто фактично утримують там незаконно.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того, близькі мітингарів не знають про їх місцезнаходження: ні одному із тисячі не дозволили повідомити про їх подальшу долю.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Москві почалися масові затримання активістів антикорупційного мітингу, організованого Олексієм Навальним.