Прем'єр-міністр країни-агресора Дмитро Медведєв уперше висловився про розслідування заснованого Олексієм Навальним "Фонду боротьби з корупцією".

В Instagram з'явилася його відповідь на коментар користувача natalitet, яка попросила його не приймати "близько до серця" розслідування російського опозиціонера про таємниці політика.

Як зазначила користувачка, "особливо огидно, що Олексій Навальний опублікував фільм у її день народження".

У відповідь на це Медведєв привітав дівчину зі святом.

"З днем народження!", - написав він. Цей коментар фактично став першою реакцією російського прем'єра на розслідування ФБК.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зазначимо, Медведєв також забанив Навального в своєму Instagram.

Нагадаємо, до цього фільм-розслідування коментувала прес-секретар Медведєва Наталія Тімакова. Вона назвала Навального "засудженим персонажем", зазначила, що розслідування явно є частиною його передвиборчої кампанії, і відмовилася надалі коментувати його "пропагандистські випади". Таку позицію Тімакової повністю підтримав прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", Навальний оприлюднив розслідування, в якому звинуватив Медведєва в створенні "корупційної імперії".

ФБК направив в Слідчий комітет Росії заяву про порушення кримінальної справи проти Медведєва.