У мережі набирає обертів скандал, пов'язаний з приїздом в одне з російських міст наближеного Путина. А саме Дмитра Анатолійовича Медведєва.

На днях голова уряду РФ Медведєв відвідав підмосковне місто Красногорськ. І до його візиту місцева влада підготувалися грунтовно. А це означає, що не тільки смачно нагодували, але і прибрали з міста все те, що може засмутити наближеного до президента.

Медведєв прилетів туди на вертольоті і до його візиту в місті вирішили позбутися від відомого в Красногорську графіті із зображенням Сергія Бодрова молодшого. При цьому частково, вибірково.

На одній зі стін багатоквартирного будинку зображено портрет актора в його знаменитої ролі з фільму "Брат-2" Данила Багрова і поруч була знаменита цитата з культової стрічки "Сила в правді".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Проте до приїзду високого гостя знамениту фразу вирішили зафарбувати сірою фарбою. Спочатку ніхто не зрозумів, чому Медведєву не сподобався напис, були версії, що він не поділяє даний слоган. Як і ті, що місцевій владі не захотілося скандалу.

Як стало відомо, два дні тому, Служба протоколу визнала напис політичним і замалювала написану фразу "Сила в правді". Місцеві жителі обурені подібним вчинком і назвали його маразматичним.

Раніше повідомлялося, що відомий російський музикант-видеоблогер Enjoykin порадував своїх шанувальників новим шедевром. Так, Enjoykin на своєму каналі в YouTube виклав кліп "Брат".

Користувачі мережі відразу заявили, що композиція "пробирає до сліз" і має вийти в тренди відеосервісу.

Ролик Enjoykin — це трихвилинна історія, в якій підібрані кадри з фільмів "Брат" і "Брат-2" з Сергієм Бодровим у головній ролі.

Нагадаємо, Enjoykin новим кліпом показав, у чому ж сила. Новому відео напророкували неймовірні рейтинги, вам варто на це подивитися.

Як повідомляв "Знай. ua", шахраї довели вдові Бодрова, що сила явно не в правді. У Світлани Bodrovoj вкрали півмільйона.

"Знай. ua" писав, що в окупованому Криму збунтувалися проти путінського режиму. Почалася гостра критика на адресу Путіна.