Незважаючи на те, що США щоразу радує Росію новими санкціями, у них ще не вичерпався запас заборон, які можна застосувати до країни-агресора

Про це заявив радник президента Дональда Трампа з національної безпеки Джон Болтон. Відомо, що гучну заяву він зробив в Тбілісі.


Згідно отриманої інформації, Вашингтоні розглядають можливість нових способів тиску на Кремль. Відомо, що вимушені заходи пов'язані з анексією Криму, отруєнням Скрипалів і також втручанням у президентські вибори в 2016 році.


"Безумовно, буде некоректно стверджувати, що ми не готові до ще більших санкцій щодо Росії. Але ми будемо робити тільки те, що повинні і що вважаємо необхідним", – сказав він.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Також Болтон прокоментував своє ставлення і дії по відношенню до Росії у зв'язку з подіями в Грузії. Так, він заявив, що всі передбачені санкції у зв'язку з цим конфліктом, вже були реалізовані.


Радник Трампа також зазначив, що йому нічого не відомо про які-небудь санкції щодо державного боргу" Росії, але припустив, що дії США будуть пов'язані з держборгом.


Раніше повідомлялося, що незабаром відбудеться зустріч Трампа та Росії. Радник президента США ще не знає, що будуть обговорювати глави держав. Відомо тільки, що їхні переговори будуть короткими.
Зазначимо, що на думку багатьох міжнародних експертів, економічні санкції можуть призвести до рецесії.


Нагадаємо, раніше рейтинг Путіна пішов у круте піке, навіть вчителі незадоволені.


Як повідомляв портал "Знай.uа", давайте жити дружно: прем'єр запропонував зняти санкції з Путіна і запросив у гості.


"Знай.uа" писав, что Трампа підслуховують його головні вороги, спецслужби в паніці, але йому плювати.