Привид бродить Україною - привид виборів. Наближення перегонів все сильніше відчувається в інформаційному просторі – політики "лізуть" перед очі українців звідусіль – з інтернет-видань, з екранів телевізорів, зі шпальт газет, з радіоточок. А тих громадян, котрі якимось дивом відгородились від цього шаленого потоку, атакують візуальною рекламою де лише можна - у транспорті, на бордах, на сіті-лайтах, на плакатах різного штибу.

Так, нещодавно у Києві з'явилась барвиста реклама прем'єр-міністра України. На плакатах, де великими літерами написані гучні обіцянки, кругом стоїть підпис: "уряд Гройсмана".

На це звернув увагу відомий український блогер Володимир Шнайдер. Свою думку про таку піар-кампанію він висловив у Facebook.

"Володимире Борисовичу, спочатку я хочу відкрити вам один великий секрет - уряду Гройсмана НЕМА і бути НЕ МОЖЕ. Є уряд України. Ви витратили МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ з бюджету, а точніше з наших кишень, на цю абсолютно марну піар-кампанію. Скільки на ці гроші можна було б закупити ліків, для тих, хто їх потребує? Скільком людям похилого віку та дітям допомогти? Скільки можна було б відремонтувати шкіл та садочків? І ви прекрасно знаєте відповіді на ці питання", - написав блогер.

Володимир Шнайдер зазначив, що популізм уже давно не діє на українців. Люди будуть оцінювати політиків за результатами їхньої роботи, а не за кількістю і якістю рекламних плакатів.

Вот такая Реклама начала появляться по всему Киеву. На красочных Плакатах, большими Буквами написаны Громкие Обещания. И...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 26 oktober 2018

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Гройсман пояснив українцям, як нам іще пощастило що піднялась ціна на газ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гройсман пообіцяв українцям по сто тисяч.

Також "Знай.ua" писав, нові обіцянки Гройсмана вивели українців з себе