Вчора ввечері на поверхню підняли 25-річного гірника шахти "Ім. Г. Капустіна" Саматея Віктора, який на одинадцятий день протесту під землею захворів на пневмонію.


У шахті залишається 14 гірників разом з головою Незалежних профспілок Михайлом Волинцем. Про це повідомив народний депутат Сергій Шахов (Наш край), який також знаходиться в Луганській області з візитом.

"Уже 12 днів на Луганщині шахтарі відмовляються виходити на поверхню. Вони знаходяться під землею на глибині 600 метрів. Тепер головна вимога страйку полягає не в погашенні боргів із зарплати. Шахтарі втомилися від постійної брехні чиновників і "сніданків", якими їх годують на найрізноманітніших рівнях. Щоразу обіцяючи вирішити проблеми, але забуваючи про гірників відразу, як за ними закриваються двері чергового кабінету", – сказав нардеп.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


Нагадаємо, гірники Лисичанська зупинили роботу всіх чотирьох шахт і перекрили дорогу з вимогою погасити заборгованість із зарплати. Лисичанські шахтарі почали страйкувати в шахті на глибині 575 метрів 12 днів тому.


Дивіться: Кабмін повинен піти у відставку, - Сергій Шахов


Нагадаємо, Шахов розповів, де взяти гроші на квартири ветеранам АТО.
Як повідомляв Знай.ua, Шахов показав очевидну вигоду "євроблях", яку вперто не бачить Кабмін.
Також Знай.ua писав, Шахова розгнівало нахабне життя українських чиновників.