Ангела Меркель нещодавно оголосила про свій відхід з політики

Меркель

Новину світового масштабу вразила політиків, експертів, журналістів і звичайних громадян. Канцлер Німеччини прокоментувала своє рішення. Наслідки, з якими може зіткнутися країна, дійсно серйозні. Однак канцлер прокоментувала цю ситуацію зі своєї точки зору.

За словами глави держави, її відхід з політики пов'язаний саме з перспективами для інших людей. Таким чином вона дає шанс іншим політикам проявити себе і взяти відповідальність за майбутнє своєї країни.

Про це німецький лідер сказала, виступаючи перед українськими студентами КНУ імені Тараса Шевченка. Зазначимо, що 1 листопада вона приїхала в Україну з робочим візитом. Спільно з Порошенком вони обговорювали майбутні плани щодо агресії Росії в Азовському морі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Я 18 років очолюю християнських демократів. Тепер потрібно сказати: хай вже інші візьмуть на себе відповідальність", - підкреслила Меркель. Також вона оцінила перспективи її партії. На думку Меркель, результати не такі гарні, як би ми хотіли".

Зазначимо, що Меркель на посаді канцлера вже 13 років. "Я 13 років на посаді федерального канцлера, тому я сказала, що буду залишатися на посаді до кінця терміну, але після не буду канцлером", - розповіла голова Німеччини.

Нагадаємо, раніше Меркель вже в Україні, розпочався довгоочікуваний розмова з Порошенко: фото.

Андреас Умланд зазначив, що наступним канцлером Німеччини може стати нинішній генеральний секретар Християнсько-демократичного союзу (ХДС) Аннегрет Крамп-Карренбауэр.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меркель зіпсує життя киянам крутіше Кличко.


Знай.uа писав, Меркель йде: як це позначиться на Україні і Європі.