В Україні у 17 разів зросла кількість випадків захворювання на кір, і це лише за останні 9 місяців. Про це сьогодні у Верховній раді заявив депутат від партії "Наш край" Сергій Шахов.

Як зазначив політик, на кінець жовтня в Україні вже було більше 35 тисяч хворих.

"Знову спалах кору. Знову українці своїм здоров’ям розплачуються за "реформу" медицини. Епідемія поширюється в західних областях, де вакцинація була провалена протягом 2017–2018 років. Станом на 26 жовтня – інфіковано 35 233 особи, із них 21 500 – діти", – зазначив нардеп.

Шахов додав, що в Україні повністю провалено кампанію з вакцинації.

"Кампанія із вакцинації повністю провалена – маємо зростання в 17 разів за 9 місяців у порівнянні із минулим роком. Але ж увесь цей час виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун запевняла, що вакцин достатньо!", – розповів політик.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це вже пандемія, це супрундемія якась! "Наш край" наполягає на звільненні Супрун та її команди! Ми закликаємо Уряд негайно розглянути питання епідемій хвороб в Україні!", – додав нардеп.

Дивіться: Сергій Шахов про "євробляхи"

Нагадаємо, Сергій Шахов розкрив, чим насправді займаються антикорупціонери.Як повідомляв "Знай.ua", Шахов відкрив очі українцям на новий закон про "євробляхи". Також "Знай.ua" писав, Шахов розповів, як карати депутатів-прогульників.