"Друзі! Оголошую конкурс на пошук втікача з України екс-глави ДФС Мирослава Продана", - з таким іронічним повідомленням звернувся у соціальних мережах журналіст Олександр Дубинський.

Посилаючись на дані прес-секретаря чиновника, він зазначив: Продан нібито лікується у Німеччині, але існує інша версія: він втік через Молдову до Польщі, де багато таких же, як сам:

"хто першим сфотографує Продана в новому середовищі проживання - приз від проекту DubinskyPro в 1000 €. Надсилайте фото в особисті повідомлення (прес-служба в конкурсі не бере)", - написав він на сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пізніше на це відреагував юрист Андрій Портнов, натякаючи: незабаром слід очікувати другого етапу цієї історії.

"З огляду на, що фігурант - герой революції і приватна власність прем'єр-міністра, потрібно обов'язково надіти їм же на голову їх антикорупційний пафос і реформу. Тому, хто зацікавлений, звертайтеся. Послуги прості - одразу після встановлення країни перебування, - організація юридичної роботи з протидії легалізації фігуранта, отримання ним статусу біженця або права на проживання в країнах ЄС, проходження банківського комплайнса і легального отримання коштів, контроль і перевірка поданих до міграційних органів відомостей і даних, методологічна і правова допомога поліції та Інтерполу в екстрадиції і розшуку, підготовка документів і супровід процедур, спрямованих на залучення фігуранта до відповідальності, арешту і конфіскації майна. Проект некомерційний. Так, з любові до мистецтва", - зазначив юрист, натякаючи: дані про перебування чиновника можна отримати легко і швидко.

Дивіться: Податківець Продан: підвищення по-вінницьки (розслідування)

Нагадаємо, Угорщина вигадала, як нав'язувати українцям свої паспорти. Як повідомляв "Знай.ua", журналіст розповів про втечу Продана напередодні допиту. Також "Знай.ua" писав, депутат прикинувся безхатьком, аби отримати компенсацію з бюджету на житло.