Колишнього виконуючого обов'язки керівника Державної фіскальної служби Мирослава Продана немає в Україні. Про ймовірну втечу розповів на своїй сторінці у Facebook відомий журналіст Євген Плинський.

Посилаючись на власні джерела, він зазначив, що Продан міг вирушити до Молдови, бо саме там обіцяв боротися за керівну посаду, їхав швидше за все через пропускний пункт "Могилів-Подільський":

"Комічності ситуації додає те, що вивезли його, мало не в багажнику, на "євроблясі" під керуванням молдаванина. Причина втечі - очевидна. Як я вже говорив раніше, над усією митно-податковій вертикаллю Гройсмана нависла загроза масових затримань, і Мирослав Васильович в цьому ланцюжку, зі своєю нерухомістю в Туреччині, був "смачною" персоною. В рамках розслідування його діянь, Продана кілька разів викликала на допит в САП, але він не прийшов. Найближчий допит повинен був бути завтра, в середу, 14 листопада, після якого, в разі неявки, могло послідувати його затримання", - зазначив Плинський.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На думку журналіста, таким чином екс-чиновник просто випробовує долю, і слідом за ним можуть виїхати найближчим часом інші колеги. Плинський запевняє, що навіть володіє документальними доказами, якими може підкріпити свої припущення.

Дивіться: вся правда про податок на посилки

Нагадаємо, американська делегація приїхала на територію анексованого Росією Криму. Як повідомляв "Знай.ua", фільм зі скандальним Зеленським заборонили в Україні. Також "Знай.ua" писав, кримські управління СБУ та прокуратури затримали Олега Кизименко, який після окупації оголосив себе "заступником голови Севастопольської міської державної адміністрації".