Ще один фільм зі скандальним шоуменом Володимиром Зеленським потрапив під заборону в Україні. Про заборону картини написав на своїй сторінці у Facebook блогер Мирослав Олешко.

Не встиг відгриміти скандал із забороною до показу серіалу "Свати", як стало відомо, що в Україні не будуть показувати ще одну картину за участю Зеленського. Мова йде про фільм "Кохання у великому місті-2".

У той ж час, нова українська комедія "Скажене весілля" встановила національний рекорд касових зборів серед художніх фільмів. Кінострічку вже встигли подивитися майже 472 тисячі глядачів кінотеатрів.

Так, фільм буде заборонено не через самого Зеленського. У фільмі знявся одіозний російський актор Леонід Ярмольник, який відкрито підтримував анексію Криму і виступав з антиукраїнськими заявами.

Блогер звернув увагу ще на кілька деталей фільму. За його словами, головною причиною для заборони картини став той факт, що в ньому грає актор, незаконно який перетинав кордон України в Криму.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Також Олешко звернув увагу на те, де знімався фільм.

"Гляньте на стоп-кадр з трейлера. Який пологовий будинок навпроти героя Зеленського? Російська, з двоголовим орлом", зазначив блогер.

"Заробити на фільмі в Україні у Зеленського цей раз не вийде. Заробляти російські рублі жаль, ми не можемо заборонити", заявив блогер.

Нагадаємо, раніше шоумен і учасник Студії "Квартал 95" Євген Кошовий опинився в центрі мовного скандалу. Після його коментарю щодо необхідності вивчення української мови, він потрапив під жорстку критику. Його звинуватили в пропаганді російської мови і образу українців.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ольга Сумська засвітилася в компанії Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що осатаневшая Ніцой в пух і прах рознесла Зеленського та запроданцев з "95 Кварталу".