Міністр закордонних справ України Павло Клімкін на цьому тижні у Вашингтоні зустрінеться з державним секретарем Сполучених Штатів Америки Майком Помпео

Павло Клімкін здійснить робочий візит 14-16 листопада в Сполучені Штати Америки, повідомляє прес-служба відомства.

держсекретар США Майк Помпео
держсекретар США Майк Помпео

Відзначається, що основною метою візиту буде присутність на інавгураційному засіданні нового формату Комісії стратегічного партнерства Україна-США, яке пройде 16 листопада. Захід пройде під спільним головуванням глав зовнішньополітичних відомств обох країн.

"14 - 16 листопада 2018 року міністр закордонних справ України Павло Клімкін перебуватиме з робочим візитом у Сполучених Штатах Америки (м Вашингтон). Головною метою візиту є проведення 16 листопада інавгураційного засідання оновленого формату Комісії стратегічного партнерства Україна - США. Захід пройде під спільним головуванням глав зовнішньополітичних відомств України та США ", - йдеться в повідомленні.

У МЗС зазначили, що в рамках візиту Клімкіна до Вашингтона заплановані переговори з держсекретарем США Майком Помпео, а також переговори з провідними американськими законодавцями і спілкування з представниками американського експертного співтовариства.

Нагадаємо, США ввели нові санкції проти російських компаній. Міністерство фінансів США розширило санкції проти Росії через анексію Криму і війну на Донбасі. Вони ввели додаткові обмеження по відношенню до трьох фізичних особ та дев'яти компаній.

Як повідомляв портал "Знай.ua", американський президент Дональд Трамп може зупинити будівництво російського газопроводу "Північний потік-2".

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, США розірвали з Росією найважливіший ядерний договір.