Президент РФ Володимир Путін позиціонує себе, як просту людину, а сам "ходить у народ" тільки зі своїми людьми. Ось хочеться лідеру однієї сусідньої держави здаватися простим і близьким до російського народу, а виходить як завжди чортзна що. Адже пильне око користувачів Мережі вихопить навіть ту дрібницю, яку відчайдушно намагаються приховати спецслужби РФ та інший путінський набрід.

Легенда, звичайно, красива: президент Росії Володимир Путін перейнявся охороною здоров'я народу, ішов собі по місту Санкт-Петербургу і зайшов у випадкову аптеку. От тільки бабуся, яка купувала там ліки, і здавалася абсолютно байдужою до візиту "Сонцеликого" , виявилася не простою пенсіонеркою. В ній розпізнали співробітницю ФСБ Зінаїду Зотову, пише блогер НаТанка в Twitter.

"Подейкують, що коли Путін випадково зайшов в аптеку, там зовсім випадково купувала кору дуба Зотова, співробітник ФСБ", - написала вона.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше в Мережу виклали відео, на якому Путін нібито просто так заходить в аптеку, дізнатися, що в народі говорять про ціни на ліки. Колектив аптеки, звичайно, шокований, всі фотографуються з Путіним, і тільки одна бабуся аутично вибирає ліки, зокрема, - кору дуба. Їй ніби зовсім немає діла, що в аптеку прийшов сам Путін. І тепер стало зрозуміло, чому. Вона не просто знала, що президент скоро зайде, але і була його вірною соратницею.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров присвятив "аптечної інспекції" Путіна уїдливий вірш і змусив Мережа реготати до упаду.

Думки шанувальників в коментарях розділилися. Одні пишуть, що музиканту просто нічого робити, а інші захоплюються дотепністю і поетичним талантом Шнурова.

Як раніше повідомляв Знай.uа Після "випадкового" візиту російського президента Володимира Путіна в одну з аптек Санкт-Петербурга, соцмережі стали "вибухати" від різноманітних фотожаб.

До речі, візит Путіна в аптеку закінчився дечим пікантним.

"Путін у Петербурзі займався улюбленою справою — поклав до могили "батьків" квіти і "випадково" зайшов в аптеку, товсті тітоньки, провізор, продавщиці ліків захлинулися від щастя, побачивши живого царя!" – сміються користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що російські школярі та студенти запустили флешмоб - вони пишуть "Путін злодій" на дошках в аудиторіях. Про це повідомляють російські ЗМІ.