Вже колишній депутат від "БПП" Ірина Фриз очолила Міністерство України у справах ветеранів. Рішення про її висування отримало підтримку 270 депутатів Верховної Ради.

В парламенті Ірина Фриз очолювала постійну делегацію в Парламентській асамблеї НАТО. До того ж, була членом комітету парламенту з питань національної безпеки і оборони і керувала підкомітетом з питань безпеки державних інформаційних систем.

Фриз пройшла у Верховну Раду під №30 списку партії "БПП". Перед цим працювала помічницею президента.

Те, що Ірина Фриз скоріш за все очолить Міністерство у справах ветераном, ходили чутки ще влітку. Екс-депутата висунули на таку високу посаду саме від фракції "БПП".

Ірина Фриз

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Порошенко виступав із пропозицією створити Міністерство у справах ветеранів у липні 2017 року. У лютому цього року парламент підтримав його пропозицію, в березні Кабмін вже розробляв відповідні законопроекти.

Нагадаємо, Українці можуть залишитися без "дитячих" грошей в будь-який момент

Під час розбору справи №1-/2018(2717/14) Конституційний суд України дійшов висновку, що держава не в змозі дати гарантії своїм громадянам на постійні і безперебійні соцвиплати на неповнолітніх громадян.

Так, Конституційний суд заявив, що питання дитячих виплат повністю залежить від парламенту - лише від його рішення. Про це пишуть "Вести".

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Кабінет міністрів проводить перевірку голови ДАБІ Кудрявцева на предмет підробленого диплома

Кабінет міністрів України почав перевірку щодо начальника Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ) Олексія Кудрявцева за підозрою в підробці документів, пише Капітал. Про це повідомили джерела, знайомі з ситуацією, що надали копію відповідної постанови Кабміну.

Також Знай.ua" писав про те, що Порошенко призначив українцям ще один вихідний

Україна, починаючи з цього року, буде відзначати ще одне свято, а саме – День зовнішньої розвідки України. Про це йдеться у прес-службі Президента України, відповідний указ наш гарант Петро Порошенко підписав у четвер, 22 листопада.