Колишній голова Адміністрації президента Віктора Ющенка, український політик Віктор Балога, іменований у народі "Господарем Закарпаття" віддав заміж свою дочку на ім'я Софія. Радісною новиною Балога поділився на своїй сторінці у соцмережі Facebook опублікував вінчальну фотографію. Дочка стоїть у церкві в білому платті і з урочистим виразом обличчя – а поруч з нею, її обранець, який з хвилини на хвилину стане її законним чоловіком.

[embed]https://www.facebook.com/ViktorBaloga/posts/1773377909458226?__xts__

Балога написав, що в його родині велика радість. Він також зазначив, що його доньці Софії випала непроста доля. Балога побажав, щоб Бог був добрий до дівчини і дарував їй стільки щастя, скільки вона заслуговує. Політик висловив сподівання, що новоспечений чоловік став опорою для Софії і що їм разом вдасться створити велику і міцну сім'ю. Наостанок щасливий батько побажав молодим жити в добрі та злагоді.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Віктор Балога потрапив в низку великих скандалів.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Віктор Балога – це ім'я, як пишуть "Акценти", асоціюється у закарпатців переважно зі словами "рекет" і "контрабанда". Його автобіографія включає історію становлення політика, починаючи з посади скромного товарознавця. Дізнайтеся всю правду про "викторианстве".

Біографія

Народився 15 червня 1963 року.

Знак Зодіаку: Близнюки. За східним гороскопом: рік Водяного Кролика.

Національність: українець.

Віросповідання: православний.

За словами ЗМІ, на рахунках мера-губернатора - незаконна вирубка лісів, контрабанда і безліч інших гріхів. Як же йому вдалося контролювати цілий регіон? І, расхищая державні кошти, залишитися безкарним?

Нагадаємо, Балогу засікли на брехні і зраді.

Народний депутат Віктор Балога вже почав активно готуватися до наближенням виборів, при цьому він не гребує ні брехнею, ні зрадою.

Про це заявив голова територіальної ради Громадського руху "Український вибір — Право народу" в Закарпатській області Іван Чубірко.

"Слухаю Віктора Балогу на каналі NewsOne. Знаю його особисто дуже багато років, і завжди не перестаю дивуватися його вмінню "вчасно переорієнтуватися в політичному просторі". Тепер він уже за мирне врегулювання конфлікту на Донбасі і проти закону про "реінтеграції Донбасу"… Що дуже навіть радує. Головні якості таких людей — це цинізм, нахабство, брехня і зрада", — написав Чубірко на своїй сторінці в соцмережі, - передає NovostiUa.

Також ми писали про скасування депутатської недоторканності – скандальний закон був переказаний простими словами.