Міністерство оборони України виступило з офіційним зверненням – попереджають про те, що мешканцям Путивлівського району Сумської області (територіально межує з Російською Федерацією) може загрожувати небезпека.

Людей намагаються втягнути у провокацію на тлі запровадження воєнного стану:

"Від імені Міністерства оборони України надходять СМС-повідомлення з пропозицією прибути до найближчої військової частини. Міністерство оборони України повідомляє, що не має жодного відношення до розсилання подібних повідомлень та й ніколи Збройні Сили України не вдавалися до подібних заходів інформування громадян. Натомість є чимало прикладів розсилки спам-повідомлень російсько-окупаційними військами та незаконними збройними формуваннями, що підтримуються Росією на території Донецької та Луганської областей. Тому ця тактика окупанта-агресора вже відома. Даний інформаційний вплив на громадян України, які проживають у прикордонних з Росією територіях є ніщо іншим як черговим проявом "Гібридної" агресії Російської Федерації проти нашої держави", - підкреслили у Міноборони.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Представники відомства просять українців довіряти тільки офіційній інформації та повідомляти компетентні органи з метою належного адекватного реагування на інформаційну агресію.

Дивіться: Президент Порошенко заявив, що воєнний стан діятиме лише в деяких областях

Нагадаємо, Росія перекидає на територію незаконно анексованого українського Криму протикорабельні берегові ракетні комплекси "Бал". Як повідомляв "Знай.ua", через різке загострення ситуації в Керченській протоці український президент Петро Порошенко звернувся до американського лідера Дональда Трампа. Також "Знай.ua", посеред Москви замінували десять торговельних центрів, людей масово евакуюють після повідомлення екстрених служб.